✓ High end interieur

✓ Alles onder één dak

✓ Maatwerk interieuradvies

Home » Piet Boon meubelen

Piet Boon Meubelen

Bij Bloemex vindt u exclusieve Piet Boon-meubelen in de buurt van Eindhoven. De meubelen van dit label staan bekend om hun exclusieve design. De designs brengen hoogwaardige kwaliteit, ambachtelijke vervaardiging en ongeëvenaarde luxe samen. Daarmee zijn de meubels van Piet Boon, die u vindt in onze studio in Valkenswaard bij Eindhoven, een geweldige toevoeging aan uw interieur. Het item dat u kiest zal een van de hoogtepunten zijn van de ruimte waarin u deze plaats. Als u kiest voor Piet boon-meubelen, kiest u voor de kwaliteit en uitstraling van een gerenommeerd label.

Telefonisch contact

Email ons

Piet Boon stoel

Bekijk onze exclusieve Piet Boon-meubelen

De meubelen van dit prachtige merk trekken de aandacht in iedere ruimte waar ze worden geplaats en tillen ieder interieur naar een hoger niveau. Als u Piet Boon-meubelen wilt bestellen via onze studio in de buurt van Eindhoven staan wij klaar om u te voorzien van advies. Wij informeren u over de exacte specificaties van ieder item en luisteren aandachtig naar uw wensen. U ervaart de passie die wij hebben voor het interieurvak. Deze zetten wij in om voor u de exclusieve meubelen te selecteren die bij u passen. Denk bijvoorbeeld aan een exclusieve design-fauteuil die perfect staat in uw woning. Alle Piet Boon-meubelen die u ziet in onze studio bij Eindhoven zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun hoogwaardige stijl en robuuste kwaliteit. De interieurkennis waarover wij beschikken zetten wij in voor passend interieuradvies, zodat u verzekerd bent van een item dat perfect bij uw smaak past.

Neem contact met ons op voor ons aanbod aan hoogwaardige meubelen

Piet Boon-meubelen zijn een combinatie van robuuste en elegante ontwerpen. Deze exclusieve meubels geven iedere ruimte extra uitstraling en karakter. Naast Piet Boon-meubelen bieden wij in onze studio nabij Eindhoven ook items aan van labels als Giorgetti. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige Giorgetti-fauteuils. Wij heten u van harte welkom in onze studio Studio Bloemex. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040 204 3781 of door een e-mail te sturen naar info@bloemex.nl.     

piet boon lklink

Blijf op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief