HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Meubelen van Piet Boon

Bij Bloemex uit Valkenswaard, vlak bij Eindhoven, vindt u van het luxe label Piet Boon prachtige meubelen. De meubelen van het label staan bekend om hun chique design. De designs brengen hoogwaardige kwaliteit, ambachtelijke vervaardiging en ongeëvenaarde luxe samen. Daarmee zijn de meubelen van Piet Boon, die u vindt in onze studio, een geweldige toevoeging aan uw interieur. Het item dat u uitzoekt zal een van de hoogtepunten zijn van de ruimte waarin u deze plaatst. Als u kiest voor meubelen van Piet Boon, kiest u voor de kwaliteit en uitstraling van een gerenommeerd label.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Piet Boon heeft luxe meubelen in de collectie

De meubelen van het prachtige merk Piet Boon trekken op een stijlvolle manier de aandacht. Hierdoor tillen ze ieder interieur naar een hoger niveau. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een fauteuil van Piet Boon? Wij informeren u over de exacte specificaties van ieder item en luisteren aandachtig naar uw wensen. Op deze manier vinden wij precies de exclusieve meubelen die bij u passen. Alle meubelen van Piet Boon zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun mooie stijl en robuuste kwaliteit. De interieurkennis waarover wij beschikken zetten wij in voor passend interieuradvies, zodat u verzekerd bent van een item dat perfect bij uw smaak past.

Neem contact met ons op als u hoogwaardige meubelen zoekt

Meubelen van Piet Boon zijn een combinatie van robuuste en elegante ontwerpen. Deze meubelen geven iedere ruimte extra uitstraling en karakter. Behalve meubelen van dit merk bieden wij in onze studio ook items aan van labels als Giorgetti. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige Giorgetti-fauteuils. Wij heten u van harte welkom in onze showroom Studio Bloemex. Ook bereikt u ons eenvoudig door te bellen naar 040 204 3781.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF