HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

INTERIEURADVISERING IN VALKENSWAARD

Als u op zoek bent naar professionele interieuradvisering, zit u helemaal goed bij Bloemex uit Valkenswaard. Wij beschikken over alle kennis en kunde op het gebied van interieur. Iedere dag gaan wij voor onze relaties en opdrachtgevers aan de slag om de mooiste interieurplannen te realiseren. Met passie voor ons vak vinden wij meubeldesigns en creëren wij stijlvolle ontwerpen. Wij verzorgen advisering op maat voor uw interieur.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

ONZE SPECIALISTEN GEVEN VAKKUNDIGE INTERIEURADVISERING

Voor ons is het ultieme doel het creëren van een woon- en/of werkomgeving met exclusieve meubelen waar u optimaal van geniet. Dat is de kern achter de kwaliteit van ons werk. Wij bieden zodoende meubels van chique labels aan, zoals onze prachtige banken van Giorgetti. Daarnaast is het de reden waarom wij de ideale partner zijn om uw interieuradvisering te verzorgen. Als expert op het gebied van interieuradvisering, baseren wij ons advies namelijk op drie dimensies:

  • Meubeladvies
  • Ontwerpadvies
  • Beplantingsadvies

Uw interieurontwerpen worden tot in detail gerealiseerd door ons gepassioneerde team van architecten. Ten slotte adviseren wij op kundige wijze met welke beplantingen u het perfecte binnenklimaat verkrijgt. Hierbij bieden wij onder andere planten uit de hydrocultuur aan.

AARZEL NIET CONTACT MET ONS OP TE NEMEN VOOR ADVIES

Wij vertellen u graag alles over ons interieurbedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen voor uw interieur. Neem contact met ons op voor interieuradvisering door te bellen naar 040 204 3781 of stuur een e-mail naar info@bloemex.nl. In onze showroom zetten wij ons graag met liefde voor u in. Zo voorzien wij u graag van een passend interieuradvies.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF