HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

EEN GIORGETTI-BANK KOPEN IN BRABANT

Wij helpen u bij het vinden van een exclusieve Giorgetti-bank voor uw woning in Brabant die bij u past. Bij Bloemex uit Valkenswaard vindt u namelijk een combinatie van interieurontwerpen, high-end-interieuritems en interieurbeplanting. Wij hebben liefde voor ons vak en doen waar wij goed in zijn. We luisteren aandachtig naar uw interieurwensen zodat wij maatwerk kunnen leveren. Vanwege het selectieproces voor onze collectie zijn uw meubelen altijd vervaardigd uit pure en natuurlijke materialen.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Een Giorgetti-bank past perfect bij uw luxueuze uitstraling

De Giorgetti-bank voor uw woon- of werkruimte is net als de rest van onze Giorgetti-meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Giorgetti is een high-end-designlabel dat elegante meubels ontwerpt, zoals de SOHO. U weet hierdoor zeker dat uw Giorgetti-bank een design heeft met uitstraling en een hoge vervaardigingskwaliteit vertegenwoordigt. Wij bieden u graag interieuradvies aan, waarbij wij u informeren over welke Giorgetti-bank het best bij u past. Bekijk ook onze andere exclusieve meubelen van dit merk, zoals:

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die dit merk te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor uw luxe bank

Een Giorgetti-bank past perfect bij uw woning wanneer u graag een luxueuze uitstraling wilt creëren. Deze bank is niet alleen prachtig, maar zit ook ontzettend comfortabel. Kom de bank daarom bewonderen in onze showroom. Heeft u vragen? Bel naar 040 204 3781 of stuur een e-mail naar info@bloemex.nl. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF