HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Giorgetti-meubelen nabij Eindhoven

Giorgetti-meubelen vindt u binnen het assortiment van Bloemex uit Valkenswaard, nabij Eindhoven. Het Italiaanse merk heeft een duidelijke herkenbare signatuur en zijn vervaardigd in Italië. Het merk Giorgetti biedt verschillende meubels aan die gemaakt zijn van hoogwaardige en duurzame materialen of die te bewonderen zijn in onze showroom nabij Eindhoven.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Giorgetti-meubelen staat voor kwaliteit en heel veel luxe

Als u een uniek interieur wilt creëren, doet u dit aan de hand van exclusieve meubelen. Het merk Giorgetti produceert verschillende soorten meubelen aan de hand van milieuvriendelijke technologieën. De Giorgetti-meubelen staan bekend om hun hoge mate van functionaliteit. Het merk slaagt er steeds weer in om stijlvolle designfauteuils te produceren. Giorgetti staat bekend om de herkenbare stijl en authentieke designs. Doordat de Giorgetti-meubelen erg stijlvol zijn, passen ze vrijwel binnen elke soort interieur. Weet u niet wat het best binnen uw interieur past? Dan voorzien we u graag van deskundig interieuradvies. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste meubelen kiest en u daardoor een sfeervolle ruimte creëert.

Ontdek de vele luxe en stijlvolle meubelen van dit kwalitatieve merk

Giorgetti is een Italiaans merk dat verschillende meubelen produceert. Denk aan tafels, banken en fauteuils. Als u kiest voor Giorgetti-meubelen bent u ervan verzekerd dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Kom langs bij Studio Bloemex om alle verschillende soorten meubels te ontdekken. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op als u vragen heeft over onze producten. Bel naar 040 204 3781 of stuur een e-mail via shop@bloemex.nl.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF