HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Giorgetti Solemyidae

Als u op zoek bent naar een luxe bank, dan is de Giorgetti Solemyidae een uitstekende keuze. Het is een kleine bank vol karakter. Deze bank is ideaal om na een lange dag op tot rust te komen. Met deze bank creëert u een sfeervolle plek. Bewonder de prachtige bank tijdens een bezoek aan Bloemex, gevestigd in Valkenswaard.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

De Giorgetti Solemyidae is een perfect meubel om op tot rust te komen

Deze bank van het Italiaanse merk hoort zeker thuis in de categorie exclusieve meubelen van ons assortiment. De Solemyidae is een knusse plek waar u heerlijk tot rust kunt komen na een lange dag werken doordat de bank een hoog zitcomfort heeft. U combineert de bank gemakkelijk met bijvoorbeeld de meubels van Piet Boon of andere meubels. Zet bijvoorbeeld de Hug Chair van Giorgetti naast de Solemyidae en creëer zo een luxueuze uitstraling in uw zithoek. Weet u niet goed hoe u uw interieur wilt inrichten en welke meubelen u hiervoor kunt gebruiken? Dan voorzien wij u graag van advies over uw interieur.

Studio Bloemex - Showroom

Kies voor een bank met een luxe uitstraling

Wilt u graag een luxe uitstraling creëren? Dan is de Giorgetti Solemyidae zeker een goed idee. Deze bank staat voor een hoge kwaliteit door de duurzame materialen. Wilt u meer weten over deze chique bank? Neem dan zeker contact met ons op door een e-mail te sturen naar shop@bloemex.nl.

Studio Bloemex - Showroom

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF