HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

De SOHO bank van Giorgetti

Wilt u de Soho van Giorgetti aanschaffen? Giorgetti staat bekend om zijn meesterlijke vakmanschap, innovatieve designs en de ongeëvenaarde kwaliteit van elk meubelstuk. En de SOHO bank is daarop geen uitzondering. Het laat heel goed zien dat het merk zowel esthetische als functionele meubelen maakt.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

De Soho bank van Giorgetti: Een meesterwerk van design

De Soho bank van Giorgetti is niet zomaar een meubelstuk, het is een statement. Deze bank straalt moderne elegantie uit en is ontworpen met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Elk stiksel, elke ronding en elke stofkeuze is zorgvuldig overwogen om niet alleen comfort te bieden, maar ook om een centraal stuk te zijn in elke woonruimte. En terwijl de SOHO bank op zichzelf al een indrukwekkend meubelstuk is, past het perfect bij andere items uit de Giorgetti-collectie. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige fauteuil van Giorgetti, die dezelfde kwaliteit en designfilosofie deelt. Het samenvoegen van deze stukken in een ruimte creëert een harmonieus en luxueus interieur.

Maak uw designambities waar

Uw woonruimte is een reflectie van uw persoonlijke smaak, stijl en de verhalen die u wilt vertellen. Als u de visie heeft om uw ruimte te transformeren met luxe designmeubelen, dan staan wij bij Bloemex klaar om die visie te realiseren. Of u nu vragen heeft over de SOHO bank, geïnteresseerd bent in andere meubels van Giorgetti, of gewoon wilt duiken in de wereld van design, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team van experts zal u met passie en professionaliteit begeleiden. Uw droominterieur wacht; neem de eerste stap en omring uzelf met de pracht van topdesign.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF