HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Uw interieur wordt een succesvol project met ons ontwerp

Het team van Bloemex uit Valkenswaard adviseert u op het gebied van interieur, voert uw project uit en creëert voor u een prachtig ontwerp. Wij ontwikkelen voor u een prachtig interieurontwerp voor uw woning in Eindhoven of elders in Nederland. De specialisten van Bloemex bieden u maatwerk aan bij het vinden van geschikte meubelen en passende ontwerpen. Schakel ons daarom meteen in voor uw interieurproject.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Op het gebied van interieur voorzien wij elk project van een prachtig ontwerp

Wij leveren maatwerk, waarvoor wij de mooiste meubelen voor u selecteren en een stijlvol ontwerp bedenken voor uw interieur. Wij passen onze creativiteit toe en durven buiten traditionele kaders te denken. We zetten onze passie in om maatwerk van interieur compleet met meubelen op te leveren en voorzien uw interieur van een prachtig ontwerp. Hierbij verliezen wij uw wensen nooit uit het oog. Bij het maken van uw interieurontwerp rekent u natuurlijk op de meest exclusieve meubelen.

Wij maken graag uw interieurontwerp

Bij Bloemex leveren wij keer op keer maatwerk op het gebied van meubelen én ontwerp. Wij maken graag uw interieurontwerp en geven u indien gewenst graag advies over uw interieur. U vindt bij ons alles onder een dak; van een interieurontwerp tot aan projectbegeleiding. Wij helpen u graag met het creëren van een stijlvol interieur. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden. We maken van elk project een uniek ontwerp dat visualiseert hoe uw interieur eruit komt zien. Denk bijvoorbeeld aan een keuken met onze Artifort-eetkamerstoel. Wat uw wensen ook zijn; wij realiseren het in een interieurontwerp.

Benader ons voor al uw wensen op het gebied van interieur

Wij bieden een interieuradvies op maat aan, waarbij wij u volledig ontzorgen en begeleiden tijdens het gehele proces. Neem vandaag nog contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bloemex.nl. Ook als het aan komt op uw maatwerk in het ontwerp van uw interieur vinden wij de perfecte meubelen en leveren wij een prachtig project op.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF