HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Quasar-verlichting in Eindhoven

Als u Quasar-verlichting wenst, komt u naar Bloemex in Valkenswaard, nabij Eindhoven. Het merk Quasar werkt samen met verschillende grote nationale- en internationale designers. Hierdoor blijven de ideeën en ontwerpen vernieuwend en interessant. Deze verlichting past binnen elke soort interieur.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Kwalitatieve Quasar-verlichting aanschaffen

De ontwerpen van dit merk zijn divers en modern. Quasar-verlichting zorgt voor een duidelijke sfeer. Bijna alle soorten verlichting van Quasar zijn te verkrijgen in verschillende materialen en afwerkingen. Zo creëert u verlichting die perfect past bij uw meubels van Piet Boon. Het aanschaffen van deze verlichting is een goede keuze, omdat u zo profiteert van de nieuwste technieken. Ook is de verlichting duurzaam en verbruikt weinig stroom. Doordat het mogelijk is om de verlichting te personaliseren, kunt u het helemaal naar wens plaatsen. Daarmee past het bijvoorbeeld perfect boven uw bank van Giorgetti. Naast dat u de verlichting van Quasar bij ons bewondert, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld de Moooi Flock of Light.

Kies voor duurzame verlichting

Quasar-verlichting past perfect bij exclusieve meubelen. De keuze voor dit soort verlichting is ideaal wanneer u een chique uitstraling wenst en wilt profiteren van de nieuwste technologieën. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden binnen onze verlichting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 204 3781.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF