HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Linteloo

Een fauteuil van Linteloo is niet zomaar een zitmeubel, het is een kunstwerk op zich. Als u op zoek bent naar een meubelstuk dat een perfecte combinatie is van luxe, comfort en design, dan zou dit merk bovenaan uw lijst moeten staan. Linteloo, een Nederlands designhuis, staat synoniem voor vakmanschap, innovatie en tijdloze schoonheid. Een fauteuil van dit merk straalt een unieke klasse uit die elk interieur kan verrijken en verheffen.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Wat voor designmeubelen van Linteloo vindt u bij ons?

Bij het kiezen van designmeubelen van Linteloo, wordt u verwelkomd door een rijke collectie die varieert van zitmeubels tot tafels en andere interieurelementen. Een prachtig fauteuil van Linteloo bijvoorbeeld, biedt niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een designstatement dat elke kamer kan verheffen. Voor degenen die op zoek zijn naar een centraal punt in hun eet- of woonkamer, is een tafel van Linteloo een uitmuntende keuze, waarbij zowel de vorm als functie naadloos samengaan. Een bijzonder stuk in onze collectie is de Linteloo Isola, die zich onderscheidt door zijn unieke vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het is een perfect voorbeeld van hoe Linteloo erin slaagt om innovatie te combineren met comfort en duurzaamheid.

Onderscheid uzelf met exceptioneel design

Elk interieur vertelt een verhaal en reflecteert de persoonlijkheid van zijn bewoner. Als u ernaar streeft om uw ruimte een uitdrukking te laten zijn van uw unieke smaak en waardering voor kwaliteit, dan nodigen wij u uit om onze collectie exclusieve meubelen te ontdekken. Of u nu specifiek geïnteresseerd bent in de stukken van Linteloo of bijvoorbeeld Domani, wij hebben alles wat u zoekt. Wilt u meer weten over de verschillende interieurmogelijkheden? Het team van Bloemex staat klaar om u te assisteren. Uw visie, gecombineerd met onze expertise, kan een ruimte creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en comfortabel. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw interieur het verhaal vertellen dat u voor ogen heeft.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF