HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Een fauteuil van Linteloo

Een fauteuil van Linteloo is niet zomaar een zitmeubel, het is een kunstwerk op zich. Als u op zoek bent naar een meubelstuk dat een perfecte combinatie is van luxe, comfort en design, dan zou dit merk bovenaan uw lijst moeten staan. Linteloo, een Nederlands designhuis, staat synoniem voor vakmanschap, innovatie en tijdloze schoonheid. Een fauteuil van dit merk straalt een unieke klasse uit die elk interieur kan verrijken en verheffen.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Linteloo ontwerpt een luxueuze fauteuil

Elk fauteuil van Linteloo is zowel esthetisch aangenaam als uiterst comfortabel. De fauteuils worden gemaakt van goede materialen zodat ze lang meegaan en fijn zijn om te zitten. De ontwerpen van Linteloo zijn modern en tijdloos. De fauteuils passen daarom in vrijwel ieder interieur. Naast een fauteuil kunt u ook andere meubelstukken van Linteloo bij ons kopen, die dezelfde excellentie en innovatie delen. Bekijk bijvoorbeeld onze tafels van dit luxe merk.  

Uw designvisie wacht op realisatie

Wanneer u kiest voor luxe designmeubelen, kiest u voor een interieur dat uw persoonlijke stijl en waardering voor kwaliteit weerspiegelt. Ons team bij Bloemex begrijpt dit en staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stukken voor uw woon- of werkruimte. Of u nu specifiek geïnteresseerd bent in een fauteuil van Linteloo of wilt duiken in de bredere wereld van designmeubilair; neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF