HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

LINTELOO GEORGE

De Linteloo George is een prachtige bank die wij aanbieden bij Bloemex in Valkenswaard. Linteloo is één van de hoogwaardige Nederlandse labels die u vindt in onze collectie. De ontwerpers van het label ontwerpen de meubelen met oog voor comfort en genot. Het fantastische design van deze bank komt dan ook niet uit de lucht vallen. Het comfortabele zittingsontwerp en zijn elegante lijnen vormen namelijk een prachtig ontwerp. De Linteloo George is een prachtige bank die u zeker in uw woning wilt hebben.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

De Linteloo George heeft een tijdloos design

Bij iedereen die de bank van Linteloo George ziet in onze showroom zal het tijdloze design bijblijven. Met zijn eclectische ontwerp is deze luxe bank een stijlvol hoogtepunt voor de ruimte waarin hij staat. Bloemex voorziet u van advies over interieur, zodat de bank op een stijlvolle manier wordt opgenomen in het interieur van uw woon- of werkruimte. Naast de bank van Linteloo George vindt u in onze studio verschillende andere exclusieve meubelen van dit merk. Wij bieden bijvoorbeeld ook de Isola diner, koffie en bijzettafels van Linteloo aan

Neem contact met ons op en bespreek de opties voor onze interieurdiensten

De exclusieve en stijlvolle bank Linteloo George is verkrijgbaar in onze showroom . Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in dit hoogwaardige meubelstuk van Linteloo George. Stuur een e-mail naar info@bloemex.nl of bel ons via 040 204 3781. Bekijk ook ons volledige aanbod op interieurgebied.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF