HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

BEPLANTING UIT DE HYDROCULTUUR UIT VALKENSWAARD

Het team van Bloemex helpt u graag verder als u zoekt naar interieurbeplanting in de vorm van een hydrocultuur in de omgeving van Valkenswaard. Hydrocultuur refereert naar een categorie beplanting die op een andere wijze is gekweekt dan reguliere planten. Bij deze soort beplanting zijn de wortels extra lang en in staat om lange tijd in water te staan. Vanwege deze wortelaanpassing nemen de planten water langzaam op. Het grote voordeel is dan ook dat de planten in een keer veel water verwerken en daarna pas na drie á vier weken opnieuw water nodig hebben.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

STIJLVOLLE BEPLANTING IN HYDROCULTUUR EN PLANTENWANDEN

De beplanting die wij u aanbieden is stijlvol en duurzaam. Mooie beplanting is cruciaal om ruimtes aangenaam af te maken. Vanwege de efficiënte wateropname is hydrocultuur ideaal als u wilt genieten van een mooi binnenklimaat dat weinig onderhoud vereist. De beplanting van een hydrocultuur past feilloos bij de exclusieve meubelen die wij aanbieden voor uw interieur. Naast de mogelijkheid voor een hydrocultuur bestaat ons beplantingsaanbod uit stijlvolle moscirkelsen plantenwanden. Het is een goede optie als u zoekt naar creatieve opties voor stijlvolle wanddecoraties.

VRAAG NAAR DE BEPLANTINGSMOGELIJKHEDEN VOOR EEN MOOI BINNENKLIMAAT

Wij helpen u graag verder als u zoekt naar beplanting in de vorm van een hydrocultuur. Ook voeren wij interieurbouwprojecten uit volgens de ontwerpen die wij maken op basis van uw wensen. In onze ontwerpen bieden wij u interieuropties aan van exclusieve labels. Neem vandaag nog contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bloemex.nl of bel naar 040 204 3781.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF