HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

BAOBAB-KAARSEN BESTELLEN

Wilt u graag Baobab-kaarsen bestellen? Bij Bloemex uit Valkenswaard hebben we een collectie met kaarsen die zorgen voor de meest heerlijke geuren. De kaarsen zitten in een sierlijk glas en zijn een echte eye-catcher in uw interieur. Door het mooie uiterlijk van de kaarsen passen ze perfect binnen elke soort interieur.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Door Baobab-kaarsen te bestellen, creëert u een sfeervolle ruimte

Door het bestellen van Baobab-kaarsen verfrist u iedere ruimte. Deze kaarsen horen dan ook echt thuis in een mooi interieurdesign. Door een combinatie van exclusieve meubels en de heerlijke geuren van Baobab-kaarsen worden uw zintuigen positief geprikkeld. De kaarsen beschikken over een stijlvol design en passen daarmee in ieder mooi ontworpen interieur. U plaatst ze bijvoorbeeld op een Lintelo Isola tafel voor een stijlvolle maar warme uitstraling. Daarnaast combineert u de Baobab-kaarsen die u bij ons kunt bestellen ook met andere luxe meubels, zoals de Giorgetti Solemyidae.

Neem contact met ons op voor uw kaarsen en huisparfums

Bij ons kunt u Baobab-kaarsen bestellen waarmee u een sfeervolle omgeving creëert. Combineer de kaarsen met bijvoorbeeld meubelen van Piet Boon. Of koop Baobab-kaarsen die helemaal passen bij de decoratie aan uw wand. Neem snel contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons bedrijf. U belt ons op 040 204 3781. Daarnaast zijn wij per e-mail bereikbaar via info@bloemex.nl.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF