HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wanddecoratie in de buurt van Eindhoven

Wij ontzorgen u graag bij het kiezen van uw wanddecoratie tijdens uw bezoek aan onze showroom in Valkenswaard, nabij Eindhoven. De decoratie van uw wanden is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van ruimtes in uw woning. Het team van Bloemex helpt u met het vinden van wanddecoratie die het beste past bij uw interieurwensen en uw persoonlijke stijl.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Wanddecoratie op maat voor een stijlvol interieur

Wij leveren bij ieder interieurontwerp werk op maat. Uw wensen staan altijd centraal en vormen de kern van onze werkzaamheden. We zijn pas tevreden als u helemaal gelukkig bent met de wanddecoratie die is aangebracht in uw woon- of werkruimte. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten high-end-wanddecoraties. Zo leveren wij bijvoorbeeld prachtig behang van Moooi. Ook kiest u bij ons voor decoratie bestaande uit bijzondere interieurbeplanting. Denk hierbij aan stijlvolle mos- en plantenwanden. Overigens beschikken wij ook over duurzame hydrocultuurplanten. Met liefde voor het interieurvak staan wij voor u klaar om met u alle mogelijke interieurwensen te bespreken.

Bespreek met ons mogelijkheden voor uw interieurdecoratie

Wilt u uw ruimte vol exclusieve meubelen opleuken met mooie wanddecoratie? Dan vindt u vast en zeker wat u zoekt bij Bloemex. Zo past onze decoratie bijvoorbeeld perfect boven uw Drive Sofa van Giorgetti. Er zijn heel wat mogelijkheden om uw decoratie te combineren met andere stijlvolle meubelen. Heeft u interesse? Bel naar 040 204 3781 of stuur een e-mail naar info@bloemex.nl.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF