HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Moooi-behang voor de omgeving van Eindhoven

Met Moooi-behang maakt u iedere ruimte van uw woning in Eindhoven of elders stijlvol. Behang met een uniek design geeft uw ruimte een sfeervol karakter dat niet te evenaren is met bijvoorbeeld muurverf. Met Moooi-behang die te bewonderen is in onze showroom in Valkenswaard creëert u een opvallend design voor uw woon-of werkruimte. Wij horen graag meer over uw wensen en zorgen voor een behang op maat.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Moooi-behangt geeft elke ruimte een sfeervolle uitstraling

Bij Bloemex beschikken wij over verschillende stijlen elegant behang. Wij passen onze gerenommeerde stijl voor u toe in een interieuradvisering op maat. Daarvoor luisteren wij zorgvuldig naar uw wensen om voor u de beste wanddecoratie te selecteren. Het Moooi-behang dat wij u presenteren in onze studio moet namelijk passen bij het karakter van de uw ruimte en bij uw meubelen. Hang het behang bijvoorbeeld boven uw tafel van Linteloo Isola. Ook interieurbeplanting leveren wij bij u op.

Neem contact met ons op om uw behangdromen uit te laten komen

Met Moooi-behang creëert u altijd een stijlvolle ruimte. Neem zeker ook een kijkje tussen onze exclusieve meubelen. Tussen onze design-verlichting vindt u bijvoorbeeld ook de Moooi Flock Of Light. U bereikt ons door te bellen naar 040 204 3781 of door een e-mail te sturen naar info@bloemex.nl.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF