HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Designfauteuil kopen

 Een designfauteuil van kwaliteit kopen doet u bij dé interieurspecialist uit Valkenswaard. Onze collectie fauteuils is samengesteld om u in de gelegenheid te stellen een designfauteuil te kopen van verschillende internationaal toonaangevende designlabels. Alle fauteuils zijn gemaakt met de mooiste materialen en zijn van de hoogste kwaliteit.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Designfauteuil kopen die past bij het interieur van uw woning

Bij Bloemex vindt u stijlvolle meubelen van Italiaanse en Nederlandse high-end-labels. Weet u nog niet zo goed welke designfauteuil u wilt kopen en wat het best bij u past? Wij maken graag een interieurontwerp voor u, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Al onze designfauteuils zijn met veel respect en passie voor het ambacht gecreëerd. Dit ziet u ook terug in de afwerking van deze fauteuils. Binnen ons assortiment vindt u onder andere Giorgetti-fauteuils. Ook bieden wij nog diverse items van andere toplabels aan, zoals Artifort-fauteuils.

Vind de meeste exclusieve designfauteuil

In ons assortiment vindt u ongetwijfeld een designfauteuil die u wilt kopen. Onze interieurspecialisten luisteren graag naar uw wensen en stellen een meubel voor dat hierbij past. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om ons meubelenaanbod door te nemen. Wij zijn bereikbaar als u belt naar 040 204 3781.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF