HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

De Artifort-eetkamerstoel Shark uit Valkenswaard

Maak uw huis nog aangenamer door een Artifort-eetkamerstoel Shark, die te bewonderen is in onze showroom in Valkenswaard, toe te voegen aan uw interieur. De Artifort Shark blinkt uit vanwege zijn organische design en ongeëvenaard zitcomfort. Het ontwerp suggereert zachtheid en zitgemak. Kom langs in onze showroom om deze Artifort-eetkamerstoel te bekijken die iedere eetruimte extra uitstraling geeft.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

De Artifort-eetkamerstoel Shark vindt u in onze showroom

De Artifort-eetkamerstoel Shark wordt gekenmerkt door een tijdloos design dat u kunt bewonderen in onze showroom. U versmelt al zittend in het design dat is ontworpen voor maximaal en luxueus comfort. De Artifort Shark is dan ook een ware toevoeging voor iedere eetruimte. In onze showroom vindt u ook andere exclusieve meubelen, verlichting en beplantingen. Denk hierbij aan hoogwaardige items van internationaal gerenommeerde designlabels, zoals:

Neem contact met ons op voor uw design eetkamerstoel

Neem contact op met het team van Bloemex als u de Artifort-eetkamerstoel Shark wilt komen bekijken. Benader ons voor een afspraak en kom langs in onze showroom. Ook creëren Henny Bloemendaal en zijn team van architecten, indien gewenst, met passie voor u de mooiste ontwerpen. U belt hiervoor naar 040 204 3781 of u stuurt een e-mail naar info@bloemex.nl.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF